Rätt klädd i backen

Är du en som tycker om snowboard och utförsåkning så kommer nu snart den årstid som du kanske bäst tycker om, vintern. Vi är i mitten på oktober och längts upp i norr så kan det ha kommit lite snö. Dock så kan det dröja ett tag innan backarna öppnar och det går att åka snowboard.

Lika bra att börja kolla runt på utbudet av passande kläder. Kanske det behövs en ny jacka inför vinterns åkande. Ta en titt på utbudet från Appertiff som säljer Streetware mode men också snowboards. Dock inga stora upplagor och modeller utan riktigt exklusiva snowboards. Dessa brädor är handgjorda av ingen mindre än Johan Berg från Gävleborg en oerhört duktig snowboardfabrikör. Förutom snowboard och jackor så hittar du även glasögon, solglasögon, mössor och andra plagg som passar dig som åker snowboard.

Vintern kan vara en tuff period då kylan gör sig ständigt påmind och ska man hålla sig varm i backen så gäller det att man skaffar sig bra underställ som håller en varm ända inifrån. Lager på lager principen vet de flesta om och här gäller det att man klär sig så man kan åka så länge som möjligt även om det sjunker ner mot en del minusgrader. Varma sockar i snowboardskorna är viktiga så man håller sina fötter varma. Även om hjälmen kan ge en bra värme så kan även en skön mössa vara gott att ta på sig när man inte åker i backen.