Rätt bikini för dig

bikini_156515906Beroende på vad du har för kroppstyp och vilka komplex du har, finns det olika modeller som passar din kropp.För dig med större byst kan det vara svårt att hitta en passande bikini i vanlig butik. H&M och liknande butiker brukar inte ha större storlekar än D. På nätet har du större chans att hitta rätt bikini-bh i stor storlek med en passform som passar dem med större byst.Men frågan är ju hur vilken slags modell man ska köpa, när man väl hittat en butik som säljer ens storlek. Om vi tänker på de vanligaste komplexen som kvinnor brukar har, ska man välja modell enligt listan nedan:

  • Liten byst – fyll ut den med volanger och mycket mönster. Du kan använda trekant-bh, de med eller utan kupa och smala axelband eftersom din byst inte väger så mycket.
  • Stor byst – en balconette-bh passar bäst och ger bra stöd. Du sparar ryggen besvär om du väljer en modell som knyts i nacken istället för vanliga axelband.
  • Fyllig rumpa – håll det stilrent med enfärgade plagg utan detaljer. Mönster passar dock bra och välj ett par trosor med högre midja så sitter dem bättre och formar rumpan fint. Välj en ljus överdel för att ta bort fokusen från nederdelen
  • Större mage – skippa bikinin och välj en baddräkt med mönster eller volang framtid som döljer en plutande mage. Du kan också välja en baddräkt med mörka sidor och ljus framsida för att se slankare ut.
  • Rak kropp – om du känner att du saknar femininitet kan du locka fram dina kurvor. Välj en topp med band som du kan snöra runt midjan för att markera ut den. Välj lågt skurna trosor för att visa höfterna och trekant-bh med vaddering för att visa din slankhet.