Klockan som manlig accessoar

Vad saknar du i din outfit idag? Vi kan slå vad om att det är en ursnygg klocka. Det är så värt att satsa på en riktigt snygg klocka för att se ut som ditt allra bästa jag. För ung, för gammal, för äventyrare och kontorsmänniskor – en fin klocka blir alla glad av.

Klädsel till klockan

Vi skojar bara lite, men det är sant att rätt kläder, och rätt klocka tillsammans kan göra just det lilla extra som får dig att må fantastiskt. När du ser dig själv i spegeln blir du gladare av en juste klocka.

Modet

Om man vill följa modesvängarna eller inte är en smaksak, men det finns en klocka för alla smaker. Boetten kan vara färgad eller i sobert vitt, armbandet kan vara i läder eller plast, med fjärilsknäppning eller utan, markörerna kan vara i guld, rosé eller till exempel stål. Dessutom kan boetten se olika ut, urtavlans siffror kan se olika ut. Så du kan verkligen välja efter din egen stil och tycke. Vill du ha en klocka som matchar din tweed-kostym kan du ta en titt på denna sida med klockor. Kanske vill du ha en klocka som istället går fint till finkostymen? Oavsett vad du väljer – bär dina klockor med självförtroende.