Hitta någon passande skjorta

Skjortor finns i alla möjliga material och i alla tänkbara färger och mönster. Ibland kan man ställas inför att man inte har rätt skjorta i garderoben för hur man vill se ut. En vit skjorta funkar nästan alltid men är ju väldigt känslig för att bli smutsig Medan en mönstrad skjorta i lite mörkare nyanser inte upplevs som smutsig på samma sätt. Vill du se ett urval snygga skjortor ska du klicka här.

Några stiltips kring skjortor

De flesta är ganska konservativa i sitt val av skjortor tillsammans med smoking. Är det en fest du ska på med en strikt dress code kan du knappast avvika från den däremot går det bra att ha en t-shirt under en smokingkavaj, men inte på just det bröllopet.

Den politiska slipsen eller flugan

Ofta ser vi riksdagsmän klädda i skjorta och slips. Ett undantag är vår Socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi. Han klär sig helst med en fluga runt halsen vilket han är tämligen ensam om i den politiska kretsen. Han är dock inte ensam socialdemokratisk minister att bära fluga utan även Per Albin Hansson hade fluga på sin tid. Helt klart är dock att flugan har blivit mer populär de senaste åren.